Lorenzo Stamper en S.V.E.T. winnen Utrechtse Vrijwilligerstrofee

Wethouder Maarten van Ooijen maakte  op Nationale Vrijwilligersdag de winnaars bekend van de Utrechtse Vrijwilligerstrofee 2019. De feestelijke uitreiking van deze jaarlijkse waarderingsprijs voor vrijwillige inzet vond plaats voorafgaand aan een speciaal diner voor 500 Utrechtse vrijwilligers in de tot pop-up restaurant omgetoverde Central Studios. 


Lorenzo Stamper (Buurthuis Zuilen) won de eerste prijs in de categorie vrijwilligers. Eervolle vermeldingen voor: Marijke Pouwer (Stichting De Tussenvoorziening) en Huib van Oostveen (Digiwijs 3.0).


Bij de organisaties ging de eerste prijs naar: @S.V.E.T. (Sport voor een toekomst), 2e prijs: Voedselpakketten uit het Hart en 3e prijs: Stichting Blauwe Vogel ’74.

Eervolle vermeldingen waren er voor:
IMC Weekendschool Utrecht
Serve the City Utrecht
Kerst in het Julianapark


#alleenmaarwinnaars #UtrechtBedankt #waardering #NationaleVrijwilligersdag


Lees op onze website meer over alle negen genomineerden.

Utrechtse Vrijwilligerstrofee

De Utrechtse Vrijwilligers Trofee is de gemeentelijke waarderingsprijs voor vrijwillige inzet in de stad Utrecht. Er zijn elk jaar twee soorten prijzen te vergeven: één voor individuele vrijwilligers en één voor lokale organisaties en initiatieven. Kansmakers zijn individuele vrijwilligers, lokale initiatieven of maatschappelijke organisaties die in het afgelopen jaar zijn opgevallen door een bijzonder project, bijzondere impact, door het starten van iets nieuws of ‘gewoon’ door hun tomeloze betrokkenheid bij de mensen in onze stad.