Geen categorie

Bezoek het Centraal Museum op donderdag 10 januari om 10.00

‘Utrecht, Caravaggio en Europa’ is de titel van een grote tentoonstelling in het Centraal Museum in Utrecht over de zogeheten Caravaggisten, de navolgers van de beroemde Italiaanse schilder Caravaggio (1571-1610). Al tijdens zijn leven reikt Caravaggio’s roem tot ver buiten Italië. Caravaggio vernieuwde de schilderkunst met zijn realisme, gevoel voor drama en een kenmerkend contrast tussen licht en donker. Hij kreeg veel navolgers. Deze tentoonstelling toont het internationale caravaggisme.

In samenwerking met het Centraal Museum mogen wij dertig kaarten beschikbaar stellen voor deze bijzondere tentoonstelling. Vul hieronder je gegevens in. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De gelukkige vrijwilligers krijgen de tickets per post thuisgestuurd. Je kunt maximaal twee kaartjes per persoon bestellen.

Let op: Er staat een datum en een binnenkomsttijd om het ticket. Het ticket is alleen geldig op de aangegeven datum. De tentoonstelling is open tot twee uur na de start van de laatste binnenkomsttijd. De binnenkomsttijd geldt alleen voor deze tentoonstelling. Je ticket is de hele dag geldig in alle andere zalen van het museum.

Deel dit verhaal