Acties voor organisaties

Duizenden Utrechters maken belangeloos fantastische dingen mogelijk in onze stad. Ik vind het geweldig dat zij hiervoor een keer extra in het zonnetje worden gezet.” – Maarten van Ooijen, wethouder Zorg en Welzijn

7 december is het de Nationale dag van de Vrijwilliger. Die hele maand waardeert VCU vrijwilligers en organisaties, als dank voor hun inzet. In december plaatsen we op deze site weer een aanbod. Houd de pagina dus in de gaten!

‘Van te voren had ik nooit gedacht, dat vrijwilligerswerk me zoveel zou opleveren’
Lees meer.
‘Zodra je met vrijwilligerswerk begint, ben je eraan verslaafd!’
Lees meer.
Omdat we zagen dat jongeren buiten de boot vielen, zijn we ons eigen comité gestart!
Lees meer.
‘Mijn eerste keer als festivalvrijwilliger: een unieke ervaring!’
Lees meer.
Vrijwilligerswerk daagt me uit om dingen te doen buiten mijn comfortzone
Lees meer.
‘Een trotse en brede glimlach van de ruiter, daar doe ik het voor!’
Lees meer.
‘Zolang het kan blijven we vrijwilligerswerk doen!’
Lees meer.
‘Maatschappelijk betrokken zijn is de rode draad in ons leven’
Lees meer.
‘Ik rol zo van het ene vrijwilligerswerk in het andere!’
Lees meer.
‘Als het had gekund, was ik veel eerder begonnen met vrijwilligerswerk.’
Lees meer.
‘Met een lach naar mijn vrijwilligerswerk’
Lees meer.
‘Door vrijwilligerswerk word je zelfverzekerder op meer gebieden dan alleen taal’
Lees meer.